Természetes felfrissülés

Gia Masszázs


06/30-266-3141
ilkaszalon@gmail.com

Tripoláris rádiófrekvenciás alakformálás Nobel-díjas technológiával

 

A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a zsírbontásban, a testformázásban, a bőr regenerációjában és a feszesítésben. Már az első kezelésnél is látható eredményeket mutat. Ezen zsírbontás végezhető hasi zsírfelesleg lebontásán kívül fenék, comb, kar, hát, térd kezelésére is. Továbbá toka, dekoltázs és kézfej ránctalanítására.
A tripoláris rádiófrekvenciás alakformálás kezelésnél a szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés. 
Az eljárásnál a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül, és fokozódik a termelődésük is. Ezen hatások révén a kezelt terület a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kúraszerű alkalmazása során hatékonyan átalakul, a zsírpárna csökken, a bőr feszesedik és szinte megújul.
A kezelés fájdalommentes komfortérztetet biztosít, ugyanakkor a modifikált rádiófrekvencia segítségével hatékonyabb eredményt érünk el.
 
A kezelés mindenesetben állapotferméréssel kezdődik. Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége
A kezelni kívánt területtől függően a kezelés időtartalma változik és nyirokmasszázzsal egészül ki.
 
Kezdetben intezívebb kúra ajánlott heti 1x (6-10 alkalom), majd átlehet térni a fenttartó havi 1 kezelésre.
 
A kezelés eredménye képpen napi 2-3 liter folyadék bevitele szükséges. (szénsavmentes ásványvíz vagy gyógytea)